Home

Guidore Cycles bestaat (bijna) 15 jaar!
Daarom krijgt u 15% korting op iedere gebruikte fiets, kijk snel in de webshop!
 Elektrische fietsen van het merk Bikkel Bikes vanaf € 1.299,-

Kwaliteit tegen een scherpe prijs en gemaakt in Nederland!
 


Specialist in onderhoud en reparatie door vakmanschap en perfectie

Op deze site kunt u de belangrijkste informatie, werkzaamheden en producten vinden. Bij vragen kunt u contact opnemen via het formulier op de site, de telefoon of breng gerust een bezoek aan de werkplaats.

Visie

  • Ondanks dat de fiets constant wordt vernieuwd en verbeterd blijft vakmanschap noodzakelijk. De fiets van tegenwoordig is onderhoudsarm, maar zeker niet onderhoudsvrij! Tijdens het afmonteren van nieuwe fietsen of een onderhoudsbeurt is aandacht voor de vele losse onderdelen waar een fiets uit bestaat zeer belangrijk. Hier is vakmanschap voor nodig dat ook werkelijk wordt uitgevoerd. In de fietsbranche wordt tegenwoordig in aantallen en korting gesproken, hier doet Guidore Cycles niet aan mee. Bij ons krijgt iedere fiets en klant de kwaliteit en aandacht die het verdient! Vakmanschap en zorgeloos fietsplezier voor een eerlijke prijs.

Missie

  • Fietsplezier mogelijk maken door aandacht te geven aan de fiets én de wensen van de klant. Bij de keuze voor een nieuwe fiets proberen we samen de beste fiets in de juiste prijsklasse te vinden waarna deze vakkundig wordt afgemonteerd en VOLLEDIG gecontroleerd. Bij onderhoud en reparatie wordt het probleem verholpen maar ook verder gekeken zodat toekomstige mankementen ondervangen worden en kosten bespaard. Het streven is om de fiets na onderhoud of reparatie net zo fijn of zelfs nog beter te laten functioneren dan toen deze nieuw was in plaats van alleen het mankement te verhelpen! Uw fiets is dan een veilig, gezond en duurzaam vervoermiddel.

   Guidore Cycles - Koningslinde 26b - 7131 MP Lichtenvoorde - Tel: 0544 370033 - Mob: 06 10963763